fbpx
 

Toonbank App

Quarantaine in Nederland heeft een enorme impact op consumptie en het winkelbeeld is van de één op de andere dag totaal veranderd. Het is duidelijk dat je als ondernemer moet aanpassen om nog enige omzet mogelijk te maken. Dit vraagt om innovatieve oplossingen die voor iedere ondernemer en consument beschikbaar zijn. Hier is het initiatief ontstaan voor Toonbank, de digitale markthal.
 
 
ToonbankApp – Thoughtline, slimme software oplossing
 
 

Zoals gezegd is de Toonbank app ontstaan uit een sterke behoefte om de lokale winkel en horeca onderneming een helpende hand te bieden in deze uitdagende periode. Bij Thoughtline is er een investering gedaan om met een korte ontwikkel periode deze gratis ondersteuning met spoed operationeel te krijgen.

 
We hebben een analyse gedaan en zijn geland op deze twee grote uitdagingen voor winkels en horeca: 1. Omschakelen van winkel verkoop naar online verkoop en bezorg mogelijkheden. 2. Vindbaar zijn onder bestaande en nieuwe klanten. Bewust van deze twee problemen heeft Thoughtline in samenwerking met enkele partners een passende oplossing ontworpen: de Toonbank app. Met passend bedoelen we ook gratis, voor elke ondernemer en elke consument. Zodoende kan elke geïnteresseerde ondernemer direct aan de gang en is de toonbank app een echt steuntje in de rug.
Gebruikte technologiën:
Schermafbeelding 2023-08-25 155046
ToonbankApp – Thoughtline, slimme software oplossing
 

Het resultaat

De toonbank app is letterlijk een digitale toonbank. Klanten zien jouw winkel of horeca zaak in de app met producten en een mogelijkheid om te bestellen. De manier waarop je als ondernemer vervolgens bezorgt en laat betalen kun je helemaal zelf bepalen, dat kan contact, via de app of met een tikkie.
 
 
ToonbankApp – Thoughtline, slimme software oplossing
 
App ons!