fbpx
Servicecall Registratie Applicatie – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 29, 2023
Incidenten melding mobiel applicatie – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 28, 2023
 

Fauna Protect

De vraag van Fauna Protect: Ontwikkel een systeem voor ons waarmee onze project managers alle projecten, taken, hulpmiddelen en materialen kunnen managen, interactie kunnen hebben met de medewerkers in het veld en een digitaal ecologisch logboek kunnen maken. De medewerkers kunnen m.b.v. een tablet een overzicht van hun taken zien en deze taken gereed melden.

Wat was de uitdaging?

Project Management Systeem ontwikkelen die integreert met een digitale map (locatie en adres bepaling) en waarmee een digitaal ecologisch logboek kan worden gegenereerd. De uitdaging zat hem in de volgende punten:
  • integreer met een digitale map (locatie en adres bepaling)
  • digitaal ecologisch logboek genereren in .doc bestand (Word)
  • medewerkers dienen via mobiel een overzicht te hebben van hun taken
  • informatie kan worden uitgewisseld tussen medewerkers en project managers
 
 
 
 

Over de klant

Fauna Protect voert projecten uit voor het aanbrengen van mitigerende maatregelen. Ze realiseren tijdelijke en permanente verblijfplaatsen tijdens of na renovatie/ verduurzaming van een woning of complex voor Fauna op een diervriendelijke manier. Met veel passie werken ze bij Fauna Protect dagelijks voor mens en natuur. Hun missie is om deze twee werelden samen te laten vloeien tot één natuurlijk geheel. Een geheel waar mens en natuur naast elkaar mogen leven. Tijdens verduurzaming mag behoud van natuur niet uit het oog verloren worden. Daarom maken zij zich als organisatie sterk voor natuurbehoud.
 

De oplossing

Een mobiele applicatie waarmee medewerkers hun taken kunnen uitvoeren en gereed melden en digitaal kunnen communiceren met project managers.
Een webportaal waarbij taken kunnen worden ingetekend in een (m.b.v. Openstreetmap) kaart en waarbij alle details over project en project taken kunnen worden gemanaged inclusief:
  • veiligheidsmaatregelen
  • materialen
  • hulpmiddelen
  • projectplanning en verantwoording
Het portaal kan gebruikt worden door ecologen en klanten.
Gebruikte technologiën:
Project Management Systeem Fauna – Thoughtline, slimme software oplossing
reactnative
 
Project Management Systeem Fauna – Thoughtline, slimme software oplossing
 
 
Project Management Systeem Fauna – Thoughtline, slimme software oplossing
 
App ons!