fbpx

Webapplicatie ontwikkelaar Breda

Advies en betrokkenheid bij webapplicatie ontwikkeling

Thoughtline is dé betaalbare partner voor webapplicatie ontwikkeling in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties voor digitale producten, administratieve registratie, communities en e-learning platformen. Vaak ontwikkelen wij dergelijke applicaties in combinatie met mobiele apps om zodoende een echte cross platform oplossing te leveren.


Hierbij gebruiken wij de nieuwste ontwikkeltechnieken die het mogelijk maken om met beperkte inspanning applicaties snel op te leveren. Zo ontwikkelen wij in PHP, .Net of op basis van het lowcode platform Outsystems. Welke techniek gebruikt wordt is afhankelijk van de type oplossing en de wensen van onze opdrachtgevers.

Kosten webapplicatie ontwikkeling


Uiteraard is het van belang om een beeld te hebben bij de kosten voor het ontwikkelen van een webapplicatie. Ervaring leert dat het ontwikkelen van een webapplicatie begint met een start tarief van 5.000 euro maar op kan lopen tot 200.000 euro. Dit is afhankelijk van de keuzes die tijdens implementatie gemaakt worden. Daar helpen we je mee. Samen bepalen we welke functies echt nodig zijn en welke op een later moment toegevoegd kunnen worden zodra het concept zich bewezen heeft. Keuzes maken we binnen de kaders van het doelbudget zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Graag nodigen we je uit om in een korte sessie van 30 minuten de functionaliteit van de app door te spreken zodat we een passende kosteninschatting af kunnen geven.

PHP development


Wij ontwikkelen applicaties op basis van de gangbare PHP frameworks zoals Laravel en Yii2. Daarom hebben wij de kennis ontwikkeld om op een efficiënte manier webapplicaties te kunnen ontwikkelen door gebruik te maken van onze beschikbare bouwblokken. Ongeacht de functie of doelgroep van de webapplicatie, samen komen we tot het optimale resultaat binnen het beschikbare budget.

.Net development


Het ontwikkelen in .Net in combinatie met de Azure cloud en Power apps is een zeer sterke en veilige technologie lijn om webapplicaties mee te bouwen. Integraties met andere .Net gebaseerde systemen zijn hiermee snel te realiseren. Wij integreren met diverse standaard software pakketten om zodoende maximale efficiency te realiseren. Wij integreren vaak met bestaande backend systemen zoals CRM, ERP, WMS systemen.

Low Code – Outsystems

Low code systemen kunnen voor het ontwikkelen van webapplicaties een oplossing bieden. Daarom wint Low code langzaamaan terrein binnen het IT landschap. Vooral het feit dat je in een snel tempo veel applicaties kan ontwikkelen maakt deze vorm van ontwikkelen steeds populairder. Vooral voor grotere overheidsinstanties en corporates kan het een interessante optie zijn om hun applicaties in een low code platform te ontwikkelen. Dit bespaard veel development tijd en het de time-to-market is een stuk korter als je deze vergelijkt met het traditionele ontwikkelen..

Kennis maken?

Het spreekt voor zich dat wij erg enthousiast zijn over ons vak. Maak daar gebruik van! Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties maar nemen ook bestaande webapplicaties in onderhoud. Dit doen we wel na een uitgebreide code check om de onderhoudbaarheid van de applicatie te toetsen. Wil je meer weten, een eerlijk advies over jouw idee voor een webapplicatie of wil je een kostenindicatie voor het ontwikkelen?
Neem dan contact op.
    * Note: Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

    App ons!