fbpx
Zorgdeclaratie mobiele applicatie – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 28, 2023
Integratie Daynext en Workday – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 28, 2023
 

Kuijpers Group

Als groeiende organisatie wordt Kuijpers geconfronteerd met de noodzaak om bedrijfsprocessen en rapportages te verbeteren. Een van de belangrijkste voorbeelden is de behoefte aan formele goedkeuring van alle gedocumenteerde facturen voor alle bedrijven binnen de Kuijpers Groep.

Kuijpers Groep heeft daarom Thoughtline gevraagd een webapplicatie te ontwikkelen die dit goedkeuringsproces voor Kuijpers Rental gaat optimaliseren. Na een succesvolle implementatie van de applicatie zal de applicatie ook worden geïmplementeerd voor de andere bedrijven in de groep.

Wat was de uitdaging?

De uitdaging voor Thoughtline was: bouw een applicatie die automatisch binnenkomende facturen kan interpreteren en opslaan waarna gebruikers met verschillende rollen de facturen kunnen inzien en keuren. Het interpreten van de factuur was de grootste uitdaging, gezien deze allemaal een unieke lay-out hebben.
 
 
 
 

Over de klant

Kuijpers Rental heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot een internationale all-round speler op diverse fronten in de bedrijfswagen sector. Of u nu tijdelijk een bedrijfswagen wilt huren omdat bijvoorbeeld uw eigen bedrijfswagen in onderhoud is of u huurt een bedrijfswagen voor langere termijn, Kuijpers Rental is uw partner voor de verhuur van trucks, trailers en lichte bedrijfswagens. Zij bieden voor iedereen een oplossing op maat.
 

De oplossing

De oplossing was IPA. Een nieuw factuursysteem waarmee Kuijpers Rental haar binnenkomende facturen kan keuren. Om de verschillende facturen efficiënt te kunnen interpreteren maakt de applicatie gebruik van Amazon Textract. Dit is een tool waarmee men tekst kan uitlezen en opslaan in een database.

Er zijn verschillende gebruikers met verschillende rollen die allen toegang hebben tot hun eigen onderdeel. Het proces start bij de administratie en eindigt bij de algemeen manager. De volgende onderdelen zitten in de applicatie:
  • leverancier gegevens
  • efficiënt factuurgoedkeuringsproces
  • aanmaken van inkooporders
  • inkooporders automatisch koppelen aan facturen
  • factuurgegevens exporteren over een bepaalde periode
  • verschillende rollen met bijbehorende rechten
Gebruikte technologiën:
Invoice Processing Application Kuijpers Group – Thoughtline, slimme software oplossing
Invoice Processing Application Kuijpers Group – Thoughtline, slimme software oplossing
 
15
 
App ons!