fbpx

App ontwikkelaar Den Bosch

Advies en betrokkenheid bij App Ontwikkeling – App development.

Thoughtline is dé betaalbare partner voor app ontwikkeling in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties voor diverse apparaten. Hierbij gebruiken wij ontwikkeltechnieken die het mogelijk maken om met beperkte inspanning applicaties op meerdere platformen te kunnen uitrollen zoals iOS en Android. Dit noemt men cross platform app development.

Kosten app ontwikkeling


Uiteraard is het van belang om een beeld te hebben bij de kosten voor het ontwikkelen van een app. Ervaring leert dat er voor ieder budget een app te ontwikkelen is maar dat daar soms keuzes gemaakt moeten worden in de functionaliteit van de app. Daar helpen we je mee. Samen bepalen we welke functies echt nodig zijn en welke op een later moment toegevoegd kunnen worden zodra het concept zich bewezen heeft. Graag nodigen we je uit om in een korte sessie van 30 minuten de functionaliteit van de app door te spreken zodat we een passende kosteninschatting af kunnen geven.

iOS development


Iedere succesvolle app moet ook voor iOS beschikbaar zijn. Daarom hebben wij de kennis ontwikkeld om op een efficiënte manier iOS apps te kunnen ontwikkelen door gebruik te maken van onze beschikbare bouwblokken. Wij ontwikkelen hiermee apps voor zowel iphone als ipad. Ongeacht de functie of doelgroep van de app, samen komen we tot het optimale resultaat binnen het beschikbare budget.

Android development


Android is het meest gebruikte besturingssysteem voor zowel smartphones als tablets. Doordat de kosten voor Android devices lager zijn dan de iOS devices zien wij dat dergelijke apparaten vaker gebruikt worden in een zakelijke omgeving. Voorbeelden zijn het verkrijgen van toegang tot bedrijfsgegevens via telefoon of tablet, efficiënter organiseren van klant intake op locatie, verwerken van kosten declaraties, afhandelen van transacties in het magazijn. Wij ontwikkelen zowel native als cross platform apps waarmee deze oplossingen gerealiseerd worden. Hierbij integreren wij vaak met bestaande backend systemen zoals CRM, ERP, WMS systemen.

App design

Het success van een app wordt voor een overgroot deel bepaald door het gemak waarmee een gebruiker de app kan gebruiken. Dit gaat vooral om het interaction design van de app. Zitten de functies op de goede plek, navigeer ik op een logische manier, krijg ik de jusite informatie op het juiste moment te zien. Dit is dan ook de eerste stap in het ontwerpen van een app. Vervolgens wordt er voor gezorgd dat de app ook nog eens mooi uit ziet. Maar een app met een mooi design maar slechte interactie gaat niet met plezier gebruikt worden.

Kennis maken?

Het spreekt voor zich dat wij erg enthousiast zijn over ons vak. Maak daar gebruik van! Wij ontwikkelen eigen apps maar nemen ook bestaande apps in onderhoud. Wil je meer weten over app ontwikkeling Den Bosch, een eerlijk advies over jouw app idee of wil je een kostenindicatie voor het ontwikkelen van jouw app?
Neem dan contact op.
    * Note: Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

    App ons!