fbpx
 

Step2Go

Step2Go helpt klanten met het optimaliseren van hun werving en selectie procedures. Dit doen ze voornamelijk voor startende ondernemers, ZZP’ers en kleinschalige wervingsbureaus. Ze leveren recruitment software van Carerix, zetten recruitment websites op, en ze verzorgen de arbeidscommunicatie.
 
 
 
 

"Thoughtline is een goede zakenpartner, met veel technische know-how die op een eerlijke manier met ons samenwerkt."

Corné Janssen, Step2Go

 
Step2Go ontwikkelt WordPress websites voor hun klanten, welke ze met behulp van maatwerk plug-ins aanvullen tot een professionele vacaturesite. Door de groei in het aantal aanvragen konden de huidige implementatie partners niet voldoende capaciteit leveren. Om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de markt, zonder zelf te investeren in kennis en personeel, is Thoughtline als technische implementatie partner te hulp gevraagd.
Gebruikte technologiën:
Integratie van systemen voor Step2Go – Thoughtline, slimme software oplossing
 

Het resultaat

Met het leveren van flexibele capaciteit en de juiste kennis heeft Thoughtline Step2Go geholpen met het verder professionaliseren van hun dienstverlening. We hebben gezorgd dat er een goede integratie is tussen de website, de online marketing tools en het Carerix systeem. Zo worden de vacatures bijvoorbeeld op een gebruiksvriendelijke manier in het recruitment systeem Carerix beheerd, en middels de koppeling op de website getoond. Middels deze op maat gemaakte plug-in kan Step2Go nu gemakkelijk een website voor een nieuwe klant configureren. Het technische team van Thoughtline ondersteunt bij de implementatie van zowel de WordPress website als bij de koppelingen met de andere systemen.
 
App ons!