fbpx
Project Management Systeem Fauna – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 28, 2023
Zorgdeclaratie mobiele applicatie – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 28, 2023
 

Pearl IT

Voor een zorgpartij heeft Pearl IT een incidentenapp laten ontwikkelen. Zorgverleners maken meldingen omtrent incidenten van hun klanten.
De incidentdetails werden voorheen ingevuld op een document en via de mail verzonden. Vervolgens kon de behandelaar deze oppakken en vervolgstappen nemen. Dit proces duurde lang terwijl het juist zaak is dat er snel geschakeld kan worden met verschillende partijen.
De vraag was duidelijk: Kan Thoughtline een applicatie ontwikkelen waarbij de zorgverlener direct een melding kan doen via de telefoon en waarbij de behandelaar een melding krijgt en deze op kan pakken in het web portaal

Wat was de uitdaging?

De uitdaging voor Thoughtline was om het incidentenmeldingsproces te ondervangen met een digitale oplossing die zorgt voor een efficiënte en directe aanpak van het incident.
 
 

Over de klant

Pearl-IT is een no-nonsense IT-dienstverlener voor de zakelijke markt. Resultaten moeten zichtbaar zijn en dat is wat Pearl-IT nastreeft.
Pearl-IT kan goed manoeuvreren tussen verschillende bedrijfsculturen. Het midden- en klein bedrijf in tal van sectoren, maar ook multinationals behoren tot hun portfolio . Door hun compact opgestelde organisatie zijn zij in staat om flexibel te schakelen en snel actie te ondernemen. Korte lijnen, bereikbaarheid, vliegensvlugge reactietijd kenmerken de organisatie
 

De oplossing

De oplossing was de Incidentenapp. Een mobiele applicatie in combinatie met een web portaal. In de mobiele applicatie kunnen zorgverleners en toezichthouders direct een melding maken van een incident. De melding kan gekoppeld worden aan een behandelaar die vervolgens acties kan uitzetten voor de zorgverlener vanuit het web portaal.
Gebruikte technologiën:
Incidenten melding mobiel applicatie – Thoughtline, slimme software oplossing
reactnative
 
Incidenten melding mobiel applicatie – Thoughtline, slimme software oplossing
 
App ons!