fbpx
 

Teleperformance

Voor Teleperformance ontwikkelden we een portaal voor tijdregistratie waarin alle activiteiten bijgehouden kunnen worden voor facturatie.

Als interactie-expert eenvoudig en snel tijd registreren en correct betaald krijgen.

De uitdaging voor Thoughtline was: bedenk een oplossing voor de callcenter agents van Teleperformance, om hun tijd op een efficiënte en laagdrempelige manier te kunnen registreren, terwijl ze aan het werk zijn. Oftewel een tijdregistratie App.
 
 
 
 

Over Teleperformance

Teleperformance is wereldleider in het ontwerpen van oplossingen en strategieën voor bedrijfsoptimalisatie, frontoffice-klantenondersteuning en backoffice-services, zoals financiën, boekhouding, incasso's en technische ondersteuning. Met meer dan vier decennia aan diepgaande, branchespecifieke expertise en service-innovatie, biedt Teleperformance het meest uitgebreide service portfolio op de markt. De uitdaging is om dit op een laagdrempelige manier te faciliteren. Teleperformance hoort bij de top 25 van beste werkgevers. Thoughtline is trots een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van één van hun key processen.

Portaal voor geïntegreerde tijdsregistratie

De oplossing was een portaal waarmee callcenter agents activiteiten kunnen loggen en de supervisors de gegevens kunnen goedkeuren. Het portaal is geïntegreerd met een planningsysteem, telefoon systemen (bijvoorbeeld Avaya) en een salarissysteem. Op deze wijze heeft de organisatie inzicht in de activiteiten van de callcenter agents, de kosten voor de organisatie en zijn de salarisbetalingen geoptimaliseerd. Dat geeft niet alleen inzicht voor de gebruikers, maar ook voor de opdrachtgevers en management. De tijdregistratie app voorziet in allerlei uiteenlopende functies. Ondersteuning van en voor de callcenter agents, diverse vormen van registratie en rapportage en uiteraard controle en waarborging van de handelingen en gelogde activiteit. Tevens is de configuratie van gerelateerde systemen, zoals het telefoonsysteem, planningssysteem en salarisbetaling, erin meegenomen.
 
 
Tijdregistratie app voor Teleperformance – Thoughtline, slimme software oplossing
 
App ons!