fbpx
Invoice Processing Application Kuijpers Group – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 28, 2023
Uitbreiding voor Kuijpers Rental 2.0 – Thoughtline, slimme software oplossing
augustus 28, 2023
 

Dayconnect

Voor Dayconnect ontwikkelden we een proof of concept. De vraag was duidelijk. Kunnen we gegevens uit Workday ophalen om deze weer te geven in een uniek dashboard waarbij er meer inzicht gecreëerd wordt voor HR-personeel van bedrijven die Workday al gebruiken?

Wat was de uitdaging?

De uitdaging voor Thoughtline was: integreer met Workday en haal op een veilige manier gegevens naar Daynext, zonder deze op te slaan. Workday is een ERP (Enterprise resource planning ) systeem met als doel inzicht te geven in HR-stromen binnen een organisatie.
 
 
 
 

Over de klant

Dayconnect is een initiatief van twee ondernemers die kansen zagen in de HR-wereld. Dayconnect is een jonge startup waar met veel enthousiasme en ambitie gewerkt wordt aan meer inzichten in mens en bedrijf.
 

De oplossing

De oplossing was een platform waar bedrijven zich kunnen aansluiten om inzichten te verwerven via een uniek Dashboard. Het unieke aan Daynext is dat ze bedrijfsgegevens uit een systeem van een derde partij haalt en deze op een unieke manier interpreteert en weergeeft. Het geeft meer diepgang in de lopende processen en gebruikers krijgen hierdoor nieuwe inzichten om deze processen te optimaliseren. Daarnaast kan Daynext gegevens doorsturen naar Workday om processen te beïnvloeden of af te sluiten.

Omdat het om gevoelige persoonsgegevens gaat wordt de data niet opgeslagen. Deze wordt alleen gebruikt om de gewenste berekeningen uit te voeren. De interpretatie van de data wordt op een visueel aantrekkelijke manier weergegeven.
Gebruikte technologiën:
Integratie Daynext en Workday – Thoughtline, slimme software oplossing
Integratie Daynext en Workday – Thoughtline, slimme software oplossing
 
15
 
App ons!