fbpx
 

Brainport Industries Campus

Voor Brainport Industries Campus, oftewel BIC, hebben we 2 portalen ontwikkeld en 1 logistieke app. BIC had een grote uitdaging bij het stroomlijnen van de logistieke processen. Met name de interne logistieke processen, vanaf het moment dat een pakket binnen komt, bleken erg lastig af te handelen. Vooral het feit dat er één adres is voor meerdere bedrijven maakte het erg lastig. IJssel Technologie heeft Thoughtline ingeschakeld om een maatwerk oplossing te bouwen die de logistieke processen van de BIC konden stroomlijnen.
 
 
 
 

"Thoughtline voor mij is flexibel, bereidwillig en heeft verstand van zaken"

Jack Put, IJssel, Brainport Industrie Campus

 
Deze hightech toeleveranciers hadden een grote uitdaging aan het stroomlijnen van de logistieke processen. Met name de interne logistieke processen, vanaf wanneer een pakket binnen komt bleken erg lastig af te handelen. Vooral het feit dat er één adres is voor meerdere bedrijven maakte het erg lastig. IJssel Technologie heeft Thoughtline ingeschakeld om een maatwerk oplossing te bouwen die de logistieke processen van de BIC konden stroomlijnen.
Gebruikte technologiën:
Brainport Industries Campus
Brainport Industries Campus
 

Het resultaat

Het resultaat zijn een aantal systemen. Allereerst heb je het BLP BIC logistical portal. Dit is een applicatie die het logistieke proces op de Brainport Industries Campus (BIC) ondersteunt. Daarnaast heb je het BIC supplier buyer portal. In deze applicaties kun je als leverancier of als koper deelnemen aan het logistieke proces. Tot slot is er IBP. Dit is een BIC in het klein, als het ware een kopie van een eerdere versie van BIC speciaal voor bepaalde klanten. Deze verschillende onderdelen bij elkaar zorgen dat het logistieke proces binnen het BIC weer op rolletjes loopt. Er worden minder pakketjes op een verkeerde plek bezorgd en het bezorgen van de pakketen gaat veel sneller dan voorheen.
 
 
Brainport Industries Campus
 
App ons!