fbpx
 

IJssel Technologie

IJssel Technologie is specialist in smart industry: slimme en innovatieve oplossingen voor de industrie. Voor IJssel Technologie ontwikkelden we een order portaal waarmee klanten en leveranciers orders kunnen afhandelen.

Klanten en leveranciers optimaal laten samenwerken door een portaal te laten maken

IJssel zet technische innovaties in om de concurrentiepositie van productiebedrijven te verbeteren. Ze werken nauw samen met klanten én met leveranciers. De uitdaging die IJssel voor ons had, was: hoe kunnen we klanten en leveranciers optimaal laten samenwerken?
 
 
 
 

Een portaal voor orderafhandeling

De oplossing is een portaal waarin klanten en leveranciers met elkaar kunnen samenwerken, kunnen onderhandelen over orders en deze kunnen afhandelen. IJssel kan in dit proces adviseren.

Applicatie met Yii2 PHP framework

De applicatie, gebouwd met het Yii2 PHP framework, en bevat de volgende onderdelen:
● Nieuwe bestellingen
● Bestellingen in uitvoering
● Goedkeuringspagina
● Bestellingen klaar voor levering
● Afgewezen bestellingen


Voor elke module hebben we ook een documentbeheermodule ontwikkeld. Zo kunnen klanten en leveranciers van IJssel alle documenten bekijken en downloaden die aan een bestelling zijn gekoppeld. Bij de ontwikkeling van de API hebben we nauw samengewerkt met andere leveranciers van IJssel. Naast dit portaal hebben we IJssel ondersteund bij de migratie van de applicatie naar een nieuw platform.
 
 

“De letterlijke vertaling van Thoughtline is: gedachtelijn. Maar, daarmee ze doen ze zichzelf veel tekort. Wij zien Thoughtline meer als Connectionline. Een partner die met slimme applicaties bedrijfsprocessen aan elkaar verbindt.”

John Deken, Project manager, IJssel Technologie

 
 

Over IJssel

IJssel zet technische innovaties in om de concurrentiepositie van productiebedrijven te verbeteren. Met 500 mensen, van ingenieurs en bedrijfskundigen tot technici, bieden zij kennis en ervaring om innovaties door te voeren, die daadwerkelijk leiden tot productieverbetering. Dat doen ze door slim te concurreren door innovatief te produceren.
 
 
Leveranciers portaal laten maken – Thoughtline, slimme software oplossing
 
 
Leveranciers portaal laten maken – Thoughtline, slimme software oplossing
 
App ons!