fbpx

Software ontwikkelaar Breda

Advies en betrokkenheid bij software ontwikkeling.

Thoughtline is dé betaalbare partner voor software ontwikkeling in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse software met verschillende toepassingen. Hierbij gebruiken wij ontwikkeltechnieken die het mogelijk maken om met beperkte inspanning software te ontwikkelen van uitstekende kwaliteit. 

Bij Thoughtline hebben we sinds 2008 ervaring met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen voor diverse sectoren en uiteenlopende problemen. Doordat we Nederlandse gesprekspartners en Product Owners combineren met een eigen internationaal development team zijn we in staat om binnen korte tijd voor een scherpe prijs hele mooie opdrachten te realiseren. 

Kosten software ontwikkeling


Uiteraard is het van belang om een beeld te hebben bij de kosten voor het ontwikkelen van software. Ervaring leert dat er voor ieder budget software te ontwikkelen is maar dat daar soms keuzes gemaakt moeten worden in de functionaliteit van de software. Daar helpen we je mee. Samen bepalen we welke functies echt nodig zijn en welke op een later moment toegevoegd kunnen worden zodra het concept zich bewezen heeft. Graag nodigen we je uit om in een korte sessie van 30 minuten de functionaliteit van de software door te spreken zodat we een passende kosteninschatting af kunnen geven.

Software vernieuwen

De wereld, en dus ook de digitale wereld, ontwikkelt zich continu en steeds sneller. De software die je gebruikt, moet kunnen functioneren in die snel veranderende omgeving. Dat betekent dat je software regelmatig veranderingen nodig heeft: updates. En het betekent ook dat je op een gegeven moment op het punt komt dat je software écht niet meer mee kan. Dan is je software aan vernieuwing toe. Maar, liever blijf je dat punt voor.

Software design

Het success van de software wordt voor een overgroot deel bepaald door het gemak waarmee een gebruiker de software kan gebruiken. Zitten de functies op de goede plek, navigeer ik op een logische manier, krijg ik de juiste informatie op het juiste moment te zien.

imac_login risicoregiseurs

Kennis maken?

Het spreekt voor zich dat wij erg enthousiast zijn over ons vak. Maak daar gebruik van! Wij ontwikkelen eigen apps maar nemen ook bestaande apps in onderhoud. Wil je meer weten, een eerlijk advies over jouw app idee of wil je een kostenindicatie voor het ontwikkelen van jouw app?
Neem dan contact op.
    * Note: Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

    App ons!