fbpx
 

Aces Direct

Voor Aces Direct hebben we het realiseren van de frontend van de nieuwe website opgepakt.

Het frontend ontwikkelen voor de nieuwe huisstijl

Aces Direct maakt IT-oplossingen voor bedrijven: van werkplek optimalisatie tot IT beveiliging. Aces Direct groeide hard en de interne IT-afdeling was druk met het groeiend aantal klanten. Dat leidde ertoe dat de doorvoering van de compleet nieuwe huisstijl er bij inschoot. De uitdaging voor ons was om die voor ze te implementeren.

Oplevering frontend in vijf weken

Na een technische hand-over vanuit de IT-afdeling van Aces Direct, zijn we in de code gedoken. Die code was door de jaren heen op verschillende plaatsen aangepast, maar dankzij een prettige communicatie met de IT-afdeling van Aces Direct zijn we in staat geweest alle punten te vinden en aan te pakken. Het design, inclusief stylesheet, is compleet aangeleverd door Aces Direct. We hebben het frontend, mede dankzij de goede communicatie, in vijf weken kunnen opleveren. Doordat wij de front-end hebben opgepakt bij de implementatie van de nieuwe huisstijl, konden de developers van Aces Direct verder met de backend ontwikkeling.
 
 
 
 

Over Aces Direct

Aces Direct onderscheid zich door een persoonlijke aanpak - hiermee investeren ze in het opbouwen van een relatie. Zo weten ze precies wat de organisatie nodig heeft. Door samenwerkingen aan te gaan met grote leveranciers uit de IT-wereld kan Aces Direct blijven pionieren.
 
 
Frontend ontwikkeling voor Aces Direct – Thoughtline, slimme software oplossingen
 
App ons!