fbpx
 

De klant

Digital Pixel Marketing (DPM) is een innovatieve, meedenkende en jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in interactieve narrowcasting oplossingen. Het bedrijf voorziet haar eindgebruikers van narrowcasting software (DPM Software), professionele hardware, en narrowcasting content. Daarnaast verzorgen ze ook de gehele montage en installatie en geven ze trainingen op locatie. Als uitbreiding op haar dienstverlening is de wens ontstaan om een nieuw digitaal product te ontwikkelen.
 
 
 
 

"We hebben nauw contact gehad met elkaar en dat is te zien in het eindproduct."

Hendrik Geerts, Digital Pixel Marketing

 
Na een eerste analyse met als vertrekpunt het al bestaande prototype, heeft Thoughtline een inschatting gemaakt van wat er nodig zou zijn om het platform volwassen te maken. Op basis van deze inzichten heeft Thoughtline het online narrowcasting platform van Digital Pixel verder ontwikkeld. Het platform is ontwikkeld in PHP en gebaseerd op het Symphony framework. Belangrijke features waaraan wij hebben gewerkt zijn de account module, de abonnement- en betalingsmodule, en de autorisatie en beveiliging van het systeem. Daarnaast hebben we de meertaligheid opgezet, en hebben we natuurlijk het dashboard voor de eindgebruiker verder geprofessionaliseerd.
Gebruikte technologiën:
Digital Pixel Marketing – Thoughtline, slimme software oplossing
Digital Pixel Marketing – Thoughtline, slimme software oplossing
 

Het resultaat

Met het narrowcasting platform kunnen de klanten van Digital Pixel Marketing hun eigen templates en schermen maken. Met deze templates kunnen ze vervolgens hun eigen afspeellijsten maken, welke vervolgens via een URL getoond kunnen worden op de beschikbare narrowcasting schermen. Het platform is een stuk gebruiksvriendelijker geworden en de klanten zijn minder tijd kwijt aan het bewerken van hun narrowcasting. Daarnaast is het systeem van hogere kwaliteit en zijn de cruciale systemen rondom abonnement beheer en betalingen op een goede en veilige manier ingericht. Dit zorgt ervoor dat Digital Pixel Marketing minder tijd hoeft te investeren in het controleren van alle accountgegevens en dat hier ook minder fouten in worden gemaakt.
 
App ons!