fbpx
 

Stichting RTA

Voor Stichting RTA hebben we de webapplicatie een upgrade gegeven naar de laatste versie van het Laravel-framework en is de algehele veiligheid en code kwaliteit verbeterd.

Webapplicatie upgraden voor Stichting RTA

Stichting RTA staat voor een efficiënte en milieuverantwoorde inzameling en recycling van afgedankte elektronische apparatuur. Stichting RTA had behoefte aan een technische upgrade van hun platform, zodat de veiligheid kan worden gewaarborgd. Daarnaast is de applicatie naar verbeterde infrastructuur gemigreerd.

Technische upgrade webapplicatie en framework

De applicatie van Stichting RTA regelt de communicatie tussen de partijen die betrokken zijn bij het recyclen van elektronische apparatuur. Het zorgt er daarbij voor dat er ook aan de wettelijke verantwoording van deelnemende partijen wordt voldaan. De verwerkende partijen worden via het platform geïnformeerd over ophalen van de apparatuur. Het upgraden en verbeteren van de veiligheid van het platform hebben we gedaan door de PHP-code te herzien en het bijbehorende Laravel-framework bij te werken naar de meest actuele versie.
 
 

"Thoughtline is voor mij is doordachtzaam, snel schakelen, korte lijnen en een prima resultaat."

Thimo Keizer

 
 

Het Laravel framework

Laravel is een open source framework, dat om de PHP-code heen is geschreven. Het is met name een interessant framework, omdat het licht en eenvoudig is. Hiermee wint je webapplicatie aan snelheid, niet alleen in ontwikkeltijd, maar ook in gebruikerservaring. Hoe lichter de code, hoe sneller de website of applicatie wordt.

Veiligheid verbeteren en onderhoud overnemen

Naast deze upgrade van het framework en de PHP-code, hebben we de openstaande functionele tickets meegenomen. Om de veiligheid van het platform significant te verbeteren hebben we een ‘twee factor authenticatie’ toegevoegd. Hiermee verklein je de kans dat iemand ongewenst toegang krijgt tot het platform aanzienlijk. Tot slot hebben we ook het onderhoud aan de webapplicatie overgenomen van Stichting RTA.

Over Stichting RTA

Stichting RTA staat voor een efficiënte en milieuverantwoorde inzameling en recycling van afgedankte elektr(on)ische apparatuur. RTA behartigt de milieubelangen voor technologische bedrijven en neemt zoveel mogelijk werk uit handen bij het voldoen aan de milieueisen met betrekking tot de producentenverantwoordelijkheid. Stichting RTA is van mening dat afgedankte elektr(on)ische apparatuur op een goede en verantwoorde manier moet worden ingezameld en gerecycled.
 
 
Voor RTA werkten wij met Laravel maar onderhoud en upgrade projecten doen wij uiteraard ook voor .Net, Spring, Symphony, Yii2 en meer.
Platform upgraden voor Stichting Open
 
App ons!