fbpx
 

E-ondemand

E-ondemand staat voor veilig, snel en groen onderweg. De E-Bikes die ze gebruiken zijn kwalitatief goed en rijden erg fijn. Als je op vakantie bent en je wil erop uit met de E-Bike kun je op verschillende locaties een fiets huren middels de E-ondemand app.
 
 

"Is het mogelijk om via een app het gehele verhuurproces van een E-Bike te regelen? Dus iemand kan een QR code scannen, automatisch betalen voor de huur van de fiets en het slot bedienen via een eigen E-ondemand app?"

 
Het hele verhuurproces is eerst in kaart gebracht. Welke mogelijkheden heeft de klant nodig en welke technische oplossingen passen hierbij? Er is gekozen voor een wijde variatie aan technieken, om aan alle wensen te voldoen.
Gebruikte technologiën:
E-bike huren E-ondemand – Thoughtline, slimme software oplossing
Schermafbeelding 2023-08-25 155046
 

Het resultaat

Om een E-bike te huren is een app ontwikkeld. Deze is te downloaden in de IOS App Store of de Google Play Store. De app wordt ondersteunt op vrijwel alle (nieuwere) telefoons. De app werkt op mobiele netwerk of op WiFi. Wanneer u nog niet eerder een E-bike van E-ondemand heeft gehuurd, komt u op de registreer pagina terecht. U vult hier simpelweg uw gegevens in en u kunt verder! Heeft u al eens eerder een E-bike bij ons gehuurd? Dan kunt u opnieuw inloggen of u bevindt zich gelijk op onze Home Pagina. Wanneer u zich op onze Home Pagina bevindt, kunt u gemakkelijk een E-bike huren. Dit doet u door op de ‘‘Fiets huren” knop te drukken. Wat u vervolgens moet doen is de QR-code op de E-bike scannen en vervolgens kunt u betalen. Wanneer u betaald heeft, zult u alle informatie op deze Home Pagina zien. Hoeveel fietsen u heeft gehuurd, welk nummer uw E-bike heeft en hoe lang u nog heeft! Ook kunt u gemakkelijk een extra E-bike toevoegen, dit doet u door de QR-code te scannen op de volgende E-bike. U kunt in de app betalen met iDEAL, wanneer u heeft betaald zult u een bevestiging krijgen via de mail. Middels Bluetooth kan het slot worden geopend zolang de huur is van de fiets.
 
 
E-bike huren E-ondemand – Thoughtline, slimme software oplossing
 
App ons!