RisicoRegisseurs – Online product
september 7, 2021
Step2Go
maart 11, 2021
 

Route ICR

Route ICR is een organisatie bestaande uit innovatieve business coaches. Hun innovatieve aanpak komt vooral tot uitdrukking met de unieke web applicatie die ze inzetten bij hun klanten. De volle breedte in het MKB behoort tot de doelgroep: van startup tot alom gerespecteerde familiebedrijven. Samen werken ze actief aan een goed ondernemersplan. Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt hun klanten met het beter én groter worden als organisatie. De Route ICR web applicatie biedt houvast en bevat een eigen dynamische ondernemingsplan, mét rating, als groeikompas. Tegelijkertijd is de ICR applicatie ook de online groeiprocesbegeleider: met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen.
 
 

Paul Joore, eigenaar van Route ICR, heeft ons gevraagd om het portaal verder uit te bouwen en te professionaliseren.

De basis stond er. Maar om het product commercieel gezien nóg interessanter te maken, waren er nog een aantal verbeteringen en extra wensen door te voeren.

 
Voor we begonnen hebben we zowel op technisch, als op functioneel vlak een grondige analyse gedaan van de applicatie. We hebben samen met Paul een lijst gemaakt met alle gewenste functionaliteiten en wijzigingen en samen hebben we de prioriteiten bepaald. Vervolgens hebben we in vrij korte tijd flinke verbeteringen doorgevoerd, waardoor er nu verschillende abonnementen beschikbaar zijn voor verschillende segmenten klanten, én zodat je wordt begeleid door Vic, die je gedurende het invullen van het ondernemersplan voorziet van tips en tricks.
Gebruikte technologiën:
Route ICR
 

Het resultaat

Het resultaat is een platform waarin verschillende segmenten klanten hun dynamische bedrijfsplan kunnen opstellen, en kunnen delen met hun team. Je wordt al manager of eigenaar van een bedrijf op een structurele en overzichtelijke manier begeleid in het opstellen van je plan. Omdat je jouw input kunt delen met je medewerkers kun je feedback krijgen op je input, wat er natuurlijk weer voor zorgt dat de mensen binnen de organisatie meer op een lijn komen te liggen.
 
Route ICR
 
Route ICR
 
Chat openen
App ons!