fbpx
 

Succesvol ondernemen doe je met het professionele stappenplan uit de Route ICR webapplicatie.

Route ICR is de eerste echte oplossing voor MKB governance in Nederland. Grondlegger Paul Joore heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Met de focus altijd op het zo effectief en efficiënt mogelijk realiseren van doelen. En vooral dus inControl zijn in dit gehele proces. Dit alles werkt alleen door vanuit een doelgerichte structuur te denken en te handelen. Binnen het MKB ontbreekt kennis en ervaring op dit vlak.

Daardoor regeert in veel MKB bedrijven 'de waan van de dag'. Met als gevolg dat ondernemers niet inControl zijn als het gaat over het bereiken van doelen. En daardoor realiseren zij ook hun ondernemersambitie niet. Met de komst van de ICR aanpak is dit gat gedicht. Want de Route ICR webapplicatie helpt ondernemers inControl te zijn in het proces van ambitie naar resultaat. Via een duidelijk stappenplan, praktische e-learning en actiegericht taakmanagement in de gehele webapplicatie.

Het is dan ook de missie van Route ICR om zoveel mogelijk ondernemers, teams en organisaties succesvol te laten groeien. Daarbij staat groeien binnen ICR voor vooruitgang, in de volgorde eerst beter, dan groter! In een kosteloze periode van 14 dagen ontdek je zelf hoe snel je organisatie in staat is om te verbeteren.
 
 

Met een knipoog naar wat Johan Cruijff altijd zei over ‘voetbal is simpel’, zeg ik altijd: “Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen.” Dat geldt helaas voor veel ondernemers. En toch willen zij uiteindelijk allemaal succesvol zijn. Daarom helpt onze Route ICR webapplicatie om het overzichtelijk en simpel te houden. Via een professioneel stappenplan creëer je focus in je bedrijf en ben je inControl ten aanzien van je business en daarmee van je ambitie. En dat doe je samen met je team. Precies dat is wat wij steeds opnieuw ervaren in onze samenwerking met ThoughtLine. Doelgericht van begin tot eind. Team van begin tot eind. InControl van begin tot eind. Beter kun je het niet wensen!"

Paul Joore, Eigenaar Route ICR

 
Voor we begonnen hebben we zowel op technisch, als op functioneel vlak een grondige analyse gedaan van de applicatie. We hebben samen met Paul een lijst gemaakt met alle gewenste functionaliteiten en wijzigingen en samen hebben we de prioriteiten bepaald. Vervolgens hebben we in vrij korte tijd flinke verbeteringen doorgevoerd, waardoor er nu verschillende abonnementen beschikbaar zijn voor verschillende segmenten klanten, én zodat je wordt begeleid door Vic, die je gedurende het invullen van het ondernemersplan voorziet van tips en tricks.
Gebruikte technologiën:
Route ICR
 

Het resultaat

Het resultaat is een platform waarin verschillende segmenten klanten hun dynamische bedrijfsplan kunnen opstellen, en kunnen delen met hun team. Je wordt al manager of eigenaar van een bedrijf op een structurele en overzichtelijke manier begeleid in het opstellen van je plan. Omdat je jouw input kunt delen met je medewerkers kun je feedback krijgen op je input, wat er natuurlijk weer voor zorgt dat de mensen binnen de organisatie meer op een lijn komen te liggen.
 
 
Route ICR
 
App ons!