fbpx
 

Thuisbasis Brabant

Voor Thuisbasis Brabant ontwikkelden we een portaal en portfiolio app voor zzp-ers om de kwaliteit van hun handelingen te kunnen toetsen. Thuisbasis Brabant (TBB) is een collectief van zorg-zzp-ers. Als zzp-er in de zorg is het van groot belang dat je kunt aantonen bevoegd en bekwaam te zijn voor het werk dat je doet. Naast het volgen van (bij)scholingen vraagt dit van deze zzp-ers om een overzicht bij te houden van uitgevoerde voorbehouden en risicovolle handelingen. De uitdaging was om dit op een laagdrempelige manier te faciliteren. Onze oplossing en het resultaat

Een portfolio app en portaal

De oplossing was een app en een portaal. Zo kunnen de zzp-ers op eenvoudige wijze een portfolio opbouwen. Ze kunnen tijdens het werk handelingen registreren. Dat geeft niet alleen henzelf inzicht, maar ook opdrachtgevers en collega’s. De app geeft ook herinneringen voor bijscholing en bijvoorbeeld toegang tot een netwerk van vakbekwame zorgprofessionals. De app voorziet onder meer in de volgende functies:
● Een persoonlijk profiel
● Registratie van handelingen
● Herinneringen voor het volgen van (bij)scholing
● Plaatsen van een toetsverzoek
● Uploaden bewijsstuk toetsing
● Rapportage van uitgevoerde handelingen
● Rapportage van toetsmomenten
● Link naar de Vilans-protocollen
● Link naar Farmaceutisch Kompas
● Toegang tot een netwerk van vakbekwame zorgprofessionals

De Thuisbasis app is beschikbaar voor iOS en Android toestellen.
 
 
Portfolio app voor Thuisbasis Brabant – Thoughtline, slimme software oplossing
 
 

Over Thuisbasis Brabant

Thuisbasis Brabant is een organisatie van bevlogen zorg zzp-ers die een unieke visie delen op de thuiszorg. Thuisbasis Brabant gelooft in de kracht van zelfstandig ondernemerschap zonder enige concessie te doen aan de liefde en warmte waarmee ze de zorg verlenen. Het is een coöperatief van zelfstandige professionals die samen de thuiszorg mooier, maar vooral beter maken. Kleinschalige en persoonlijke zorg georganiseerd vanuit een sterk samenwerkend collectief.
 
 
 
 
Portfolio app voor Thuisbasis Brabant – Thoughtline, slimme software oplossing
 
App ons!