fbpx
3 ingredienten voor succesvolle teams
september 10, 2019
Toonbank app: omzet maken tijdens quarantaine
juni 4, 2020

Zekerheden
bij software ontwikkeling
 

De zekerheden van Thoughtline

Het uitbesteden van maatwerk software ontwikkeling kan de nodige frustraties opleveren. Je hoort vaak horror verhalen over ondermaatse kwaliteit, slechte communicatie of uit de hand gelopen kosten. Daar zijn wij in het verleden zelf ook tegenaan gelopen maar dat is op te lossen. Wij noemen dat software ontwikkeling zonder zorgen.
 
 
De zekerheden van Thoughtline
 
 

"Wat doet Thoughtline anders?"

Bij Thoughtline hebben wij een methode ontwikkeld waarmee we deze horror scenario’s voorkomen.

 
 

Wat doen wij dan precies anders:

 
  1. Onze Product Owners fungeren als schakel tussen de development teams en de opdrachtgever. Omdat zij alle projecten leiden kunnen wij een goede kwaliteit software ontwikkeling garanderen.
  2. Wij zijn eerlijk over deadlines. Door te werken met een Minimum Viable Product, en onze Agile aanpak kunnen wij een goede inschatting maken over wanneer iets af is.
  3. Wij werken voor een vaste prijs per feature. De Product Owner werkt deze samen met de klant uit, deze wordt vervolgens in uren ingeschat door het development team. Deze inschatting is wat je uiteindelijk betaald voor deze feature, ook als wij uiteindelijk meer tijd kwijt zijn. Hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.
  4. Wij zijn helemaal transparant in onze werkzaamheden. Wij werken in een Jira account van onze opdrachtgever, zodat zij overal zicht op hebben. Daarnaast plaatsen we ook de ontwikkelde code per sprint op de Gitlab van de klant, zo heb je als klant altijd overzicht en controle.
  5. Wij werken met vaste teams. De kwaliteit van de software is erg belangrijk en daarvoor is ook consistentie in teamsamenstelling belangrijk.
  6. Wereldwijd werken wij met 220 mensen. Door de medewerkers eerlijk te belonen is het verloop laag, daardoor kunnen wij veel in onze teams investeren en blijft het kennisniveau in de teams hoog.
 
 

Heb je interesse in wat wij doen, of wil je eens sparren over software ontwikkeling?

Neem dan gerust een keer contact met ons op, de koffie staat klaar.
 
 
De zekerheden van Thoughtline
 
App ons!