[rev_slider alias=”webportal”]

Onze werkwijze

Ieder project is anders maar toch is het belangrijk om zaken gestructureerd aan te pakken. Wij houden ons gedurende een project globaal aan de volgende stappen.

Analyse & Design

Als eerste gaan we het systeem in kaart brengen. Is er nog niets, dan beginnen we met de wensen. We maken een zo’n compleet mogelijk beeld en bepalen hoe dit zich tot elkaar moet verhouden. Op basis van dit geraamte gaan we kijken welke functionaliteiten er nodig zijn

Bepalen scope en MVP

Zodra we weten welke functionaliteiten er nodig zijn gaan we aan de hand van het beschikbare budget en de deadline van het project op zoek naar de functionaliteit die we in de eerste fase zullen oppakken. Dit noemen wij het Minumum Viable Product.

“Thoughtline voor mij is flexibel, bereidwillig en heeft kennis van zaken” Jack Put, Ijssel Technologie (Brainport Industries Campus)
 

Ontwikkelen in Sprints

Als we de scope van de eerste fase hebben bepaald starten we met de ontwikkeling. We werken in sprints, waarin we in iteraties stukjes functionaleit opleveren. Op deze manier heb je als klant altijd het overzicht van wat er ontwikkeld is en kun je altijd bijsturen waar nodig.

Oplevering

Zodra alle functionaliteit uit de eerste sprints is opgeleverd, en het Minumum Viable Product is gerealiseerd, kunnen we de eerste officiële oplevering in gang zetten. Wij zorgen ervoor dat alles netjes komt te staan en dat jouw product op de live omgeving komt te staan. Als dit gedaan is moet de livegang natuurlijk even gevierd worden.

Nazorg

Ook na de livegang blijven wij goed voor je zorgen. Wij zorgen dat alles blijft draaien en voor vragen of wijzigingen kun je altijd bij ons terecht. Wij geloven in lange termijn relaties en daarom vinden wij het belangrijk dat wij altijd de beste kwaliteit mogelijk bieden. We weten dat ook het beheer van applicaties erg belangrijk is voor de lange termijn kwaliteit ervan en daarom besteden we ook hier genoeg aandacht aan.

Meer over ons:

Over ons Onze werkwijze Onze zekerheden