Slider
Webapplicaties

Web Applicatie

Heb je een idee waarin je je eigen bedrijf wilt versterken met een online product? Wil jij je interne processen vereenvoudigen zodat je personeel weer meer ruimte heeft om te doen waar het echt goed in is? Wil jij starten met het ontwikkelen van je eigen commerciële online product?

Onze aanpak

Wij nemen je aan de hand en helpen je in het digitale oerwoud. Onze product owners helpen je met het helder krijgen van je wensen. Wij realiseren online web applicaties op basis van de laatste technologische ontwikkelingen en technieken. Ondertussen kun jij gewoon door met je dagelijkse business.

“Een (online) applicatie is een hulpmiddel dat een proces moet ondersteunen, dat begrijpen ze bij Thoughtline maar al te goed. Door de achterliggende uitdagingen te begrijpen, met korte lijnen te werken en snel te schakelen bereik je samen het doel.” Thimo Keizer, Risico Regisseurs
 

Ons aanbod

Thoughtline heeft een groot scala aan disciplines in huis waardoor we in staat zijn geavanceerde websites te realiseren die jouw organisatie de mogelijkheid biedt om kennis op te bouwen, te delen, uit te wisselen en opnieuw te gebruiken. Mogelijke integraties met bestaande systemen kunnen je helpen om slim met bestaande data om te gaan, waardoor je effectief kunt samenwerken. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Alle oplossingen:

Webapplicaties Mobiele applicaties Low-code Outsystems
ERP uitbreidingen CRM uitbreidingen

    Neem contact met mij op: