previous arrow
next arrow
Slider
Uitbreiden

Uitbreiden

Zijn er bepaalde delen van je proces die niet goed worden ondersteund door je huidige software systemen? Heb je een standaard software product laten installeren maar passen bestaande modules niet goed op jouw bedrijfsvoering? Verleen je sinds kort een nieuwe dienst aan je klanten en moet je deze aan je digitale omgeving toe voegen?

Ons aanbod

Wij helpen je bij het uitwerken en realiseren van de uitbreiding van je systeem of product. Dit doen wij zowel voor systemen die je bedrijfsvoering ondersteunen, als voor digitale producten waarmee jullie jullie klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

“Vooraf vastgestelde functionaliteit voor een vaste prijs” 
 

Uitbreiden van bestaande systemen

Standaard software systemen dekken vaak 90% van de bedrijfsvoering. Veel processen bij bedrijven hebben namelijk een overlap. Echter is uiteindelijk ieder bedrijf uniek, en het zijn juist deze unieke processen die niet door de standaard software pakketten worden gedekt. Het resultaat is vaak dat bedrijven het daar bij laten, ze accepteren dat het systeem niet helemaal aansluit op het proces. Het feit dat de implementatie partners vaak niet genoeg kennis in huis hebben om een maatwerk oplossing te leveren draagt daar aan bij. Wij helpen bedrijven en implementatiepartners bij het bouwen van deze maatwerk oplossingen. Door onze kennis van systemen en onze grondige aanpak hebben wij voor ieder uniek proces of product een passende oplossing.

Alle diensten:

Beheer Vernieuwen Uitbreiden Digitaliseren

    Neem contact met mij op: