fbpx
Hoe zet je innovatiestrategieën optimaal in?
juli 23, 2019
Station88 verwelkomt nieuwe Business Partner Retailcoin en Thoughtline
september 8, 2019

Netwerk Brabant
Software ontwikkeling zonder zorgen
 

Artikel Netwerk Brabant: Thoughtline Europe Softwareontwikkeling zonder zorgen.

Volgens Netwerk Brabant is ondernemen vooruitkijken. Heb je ambities en wil je de concurrentie een stap voor blijven? Digitaliseren is de oplossing. Thoughtline Europe kan je daarbij helpen. Op maat, tegen vriendelijke prijzen, maar vooral met software die precies doet wat je nodig hebt.
 
 
Artikel Netwerk Brabant
 
 

“We gaan altijd eerst terug naar de kern van de vraag; wat is écht nodig. Daar maken we een succes van en daarna kunnen we het groter aan gaan pakken.”

Speciale wensen

Natuurlijk, digitaliseren kan ook met standaardsoftware. Maar die doet lang niet altijd wat je wilt. Heb je speciale wensen op het gebied van interactie met klanten, het efficiënter maken van de werkwijze of het optimaliseren van processen en producten, dan staan Maurice, Evie en Joyce van Thoughtline Europe voor je klaar. Zij inventariseren de wensen en behoeften van de organisatie en gaan vervolgens aan de slag om een stuk maatwerksoftware te ontwikkelen dat exact aansluit bij jouw organisatie. Dat doen ze volgens hun eigen succesformule.

 
 

Aanbod

Ook een stap zetten op het gebied van digitalisering? Toe aan softwareontwikkeling zonder zorgen? Thoughtline Europe wil graag die gesprekpartner zijn voor ondernemers in de regio. Dat eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. “In anderhalf à twee uur tijd achterhalen wij de uitdagingen waar jij in je bedrijf voor staat. We leggen de trends in digitalisering hiernaast en helpen in grove lijnen een langetermijnvisie mee uitstippelen voor je organisatie”, besluit Maurice Pels.
 
 
Artikel Netwerk Brabant
 
App ons!