[rev_slider alias=”webportal”]

Onze zekerheden

Naast het proces dat wij iedere keer doorlopen hebben wij ook een aantal zekerheden voor onze klanten. Deze hebben we opgesteld voor onze klanten en voor onszelf, zodat wij altijd op een duidelijke manier kunnen vertellen waarom wij de beste partij voor jouw softwareontwikkeling zijn.

Quoted scrum

Wij schatten tijd per functionaliteit in. Omdat wij deze functionaliteit voor we hem ontwikkelen goed uitwerken kunnen wij voor iedere functionalteit een vaste prijs garanderen. Zo kom je als klant nooit voor verassingen te staan.

Transparantie

Wij zijn transparant naar elkaar en naar onze klant. Lukt iets niet? Dan hoor je dit van ons. Wij zullen niets onder banken of stoelen schuiven. Als klant kun je al onze documentatie omtrent het project inzien. Zo weet je als klant waar je aan toe bent.

“Thoughtline is een hele goede zakenpartner, met veel technische know-how, die op een eerlijke manier met ons samenwerkt.” Corné, Step2Go
 

Klant in control

Omdat wij in korte sprints werken, met veel momenten waarin we met elkaar overleggen, ben jij als klant altijd in controle. Je ziet welke taken er opgepakt gaan worden en hoe dit gaat werken. Wil jij dat we toch eerst iets anders oppakken, dan kan dat.

Stabiliteit

Wij geloven in een lange termijn samenwerking. Daarom werken wij met één team aan een klant of project. Ook de beheerwerkzaamheden worden door hetzelfde team gedaan. Op deze manier kunnen wij de kennis rondom de betreffende applicatie beheren. Omdat we dit doen werken we sneller en kosten aanpassingen of verbeteringen aan de applicatie minder geld.

Continue service

Wij zijn altijd bereid om te helpen. Ook als wij iets niet zelf gebouwd hebben, of met andere projecten bezig zijn, zullen wij altijd te hulp schieten als dit nodig is. Wij geloven dat we de meeste waarde kunnen leveren als we altijd klaar staan voor onze klanten.  

Meer over ons:

Over ons Onze werkwijze Onze zekerheden