Slider
Mobiele applicaties

Mobiele applicatie

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van mobiele apparaten, 93% van de Nederlanders is in bezit van een smartphone en we besteden gemiddeld ruim 3 uur per dag op onze telefoon. Ruim 85% van die tijd wordt besteed aan apps. Tijd dus om een mobiele app te laten ontwikkelen om de beleving van je gebruiker of klant te optimaliseren en de juiste informatie op het juiste moment bij hem te krijgen.

Onze aanpak

Wij nemen je aan de hand en helpen je in het digitale oerwoud. Onze product owners helpen je met het helder krijgen van je wensen. Wij realiseren mobiele applicaties op basis van de laatste technologische ontwikkelingen en technieken.


“De 3 woorden die Thoughtline voor mij beschrijven zijn: doordacht, doortastend en sociaal” Wilbert van Gils, Retailcoin
 

Ons aanbod

Thoughtline heeft een groot scala aan disciplines in huis waardoor we in staat zijn geavanceerde mobiele apps te realiseren die als het verlengstuk van jouw organisatie en dienstverlening werken. Wil jij je eigen app lanceren voor IOS, Android of cross platform? Wij gaan graag met je in gesprek om te brainstormen over de mogelijkheden.

Alle oplossingen:

Webapplicaties Mobiele applicaties Low-code Outsystems
ERP uitbreidingen CRM uitbreidingen

    Neem contact met mij op: