Slider
Low-code

Low-code met Outsystems

IT-afdelingen kunnen de digitale transformatie nauwelijks bijbenen. De business wil altijd sneller dan IT kan leveren. De IT afdeling zit vaak met veel te veel werk in de backlog en het budget is toegewezen aan het draaiende houden van bestaande systemen. Daarnaast zijn de benodigde programmeervaardigheden niet altijd aanwezig binnen de afdeling en moderne systemen zijn zo complex dat het ontwikkelen erg lang duurt.

“Je krijgt exact wat je wilt, toegespitst op jouw organisatie” 

Waarom Low Code?

Low code systemen kunnen in dit geval een oplossing bieden. Low code wint langzaamaan terrein binnen het IT landschap. Vooral het feit dat je in een snel tempo veel applicaties kan ontwikkelen maakt deze vorm van ontwikkelen steeds populairder. Vooral voor grotere overheidsinstanties en corporates kan het een interessante optie zijn om hun applicaties in een low code platform te ontwikkelen. Dit bespaard veel development tijd en het de time-to-market is een stuk korter als je deze vergelijkt met het traditionele ontwikkelen.

Outsystems platform

Wij zijn een officiële Outsystems partner. Outsystems is een van de meest complete en vooruitstrevende low code platformen. Een heel scala aan bedrijfsondersteunende applicaties kan in Outsystems worden ontwikkeld. Wil je meer weten over het platform Outsystems? Of ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden van low code binnen jullie organisatie zijn? Neem gerust contact met ons op.

Alle oplossingen:

Webapplicaties Mobiele applicaties Low-code Outsystems
ERP uitbreidingen CRM uitbreidingen

    Neem contact met mij op: