Slider
ERP uitbreiding

ERP uitbreiding

Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig een ERP systeem. Deze Enterprise Resource Planning systemen zijn vaak heel erg goed in het ondersteunen van de standaard bedrijfsprocessen. Daarnaast kunnen de meeste ERP systemen ook gekoppeld worden aan andere bedrijfssystemen.

Tekortkomingen standaard ERP

Echter wordt het in het geval van unieke processen vaak een stuk lastiger. De standaardmodules voldoen niet aan het proces en een implementatiepartner is vaak niet gespecialiseerd in het maken van maatwerk. Een vaak geadviseerde oplossing is om de bedrijfsprocessen aan te passen, echter is dat vaak ook zo makkelijk nog niet.

“Thoughtline voor mij is flexibel, bereidwillig en heeft kennis van zaken” Jack Put, Ijssel Technologie (Brainport Industries Campus)
 

Ons aanbod

Wij helpen ondernemers bij het uitbreiden van hun bestaande ERP systemen. Heb je dus een uniek proces waar geen standaard software voor is? Wij helpen je bij het passend maken van dit systeem. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je processen over de loop van de tijd veranderen en dat de standaard modules niet meer werken. Wij helpen je bij het maken van de aanpassingen in de software, zodat deze weer goed aansluit op je bedrijfsprocessen. Heb jij een uitbreiding op je ERP systeem nodig of heb je interesse in hoe wij dit zouden aanpakken? Neem gerust contact met ons op.

Alle oplossingen:

Webapplicaties Mobiele applicaties Low-code Outsystems
ERP uitbreidingen CRM uitbreidingen

    Neem contact met mij op: