[rev_slider alias=”Dienstennew”]
Beheren

Beheren

Kom je zelf handen tekort om je bestaande software te beheren? Mis je bepaalde technische of functionele expertise in je team? Of ligt de focus van je team op een nieuw project en hebben ze geen tijd om zorg te dragen voor het beheer van bestaande systemen?

Goed beheer is het halve werk

Wij helpen organisaties met het beheren en onderhouden van hun bestaande software. Dit kunnen systemen zijn die de bedrijfsprocessen ondersteunen of automatiseren. Echter kunnen dit ook digitale producten zijn waarmee klanten bedient wordt en waar een direct verdienmodel aan hangt. Door goed onderhoud en beheer te leveren op bestaande systemen en producten gaan deze langer mee. Ze zullen dus minder snel vervangen hoeven te worden, waardoor de initieel gemaakte investering in het systeem uiteindelijk meer waarde oplevert.

“Software ontwikkeling zonder zorgen”
 

Beheer bij Thoughtline

Daarnaast geloven wij in het belang van lange termijn relaties. Door altijd goede ondersteuning te bieden en de digitale systemen en producten van onze klanten goed te onderhouden zijn wij altijd in staat om de hoogste kwaliteit dienstverlening te verlenen. Wij willen zo transparant en eerlijk mogelijk te werk gaan. Daarom documenteren wij de kennis en de code altijd bij onze klanten in hun omgeving. Zo blijven zij in controle over deze kennis en code. Meer weten over onze werkzaamheden, check dan onze werkwijze.

Alle diensten:

Beheer Vernieuwen Uitbreiden Digitaliseren

    Neem contact met mij op: